Bedrijfsinformatie

 

Van Ganzewinkel is een solide organisatie, die in 1965 opgericht is, in 2002 heeft oud werknemer Jeffrey Buchmeyer het roer overgenomen en sindsdien uitgebreid tot een bedrijf met 7 werknemers. Voornamelijk zijn we werkzaam in Limburg en Brabant, dit omdat we snel willen schakelen en staan voor goede service. Vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel en werken daarom alleen maar met vakbekwame mensen.

 

Producten/Diensten

Bij ons kunt u voor verschillende dingen terecht, uiteraard voor tegelwerk, maar ook voor een gewone bestrating. Onze mensen zijn uiterst secuur, en we werken met 3 verschillende ploegen met ieder hun specialiteiten zodat we bij u het beste resultaat behalen.

 

Zo hebben we een ploeg, die het tegelwerk binnen verzorgt zo kunt u denken aan winkelpanden, kamervloeren, badkamers, designvloeren etc. Of dit nu natuurstenen of keramische vloeren of wanden zijn? Niks is ons te veel en onze tegelzetters hebben alles weleens in de handen gehad.

 

Dan hebben we ook nog een ploeg voor buitenvloeren , Zo moet u denken aan Keramische of natuurstenen vloeren of het nu een terrasje is van 10 m² of een project van 1000m² bij ons bent u aan het juiste adres. We beschikken over de beste materialen zodat geen klus ons te groot of te klein is.

 

Voor de buitenvloeren beschikken we over een mooie showtuin, waar u van harte welkom bent.

 

Dan hebben we nog een ploegje voor de bestratingen, hier moet u denken aan verschillende bestratingen, zoals Betonbestrating, gebakken bestratingen, maken van muurtjes met elementen etc. Deze ploeg is voornamelijk werkzaam in tuinen bij particulieren, en zo nu en dan af en toe de wat grotere projecten, maar hier ligt ons streven om zoveel mogelijk bij ons zelf te blijven en zijn we dan ook helemaal ingericht voor de particulieren markt.

 

Ook voor de beton en gebakken bestrating, beschikken we over een showtuin met ruime keus uit verschillende soorten bestratingen.